As Beauty Produk kecantikan 3 dalam 1 Testimoni

as-beauty-stock

As Beauty Facial Treatment - Produk kecantikan

As beauty produk kecantikan terkini keluaran tempatan yang mendapat sambutan tinggi. Setengah orang kalau kita kata produk local ni mula fikir negatif..hidroquinon la, takut muka mengelupas la, kulit jadi kering la ,takut nak guna sebab tatau bahan ape ada dalamnyela..lagi2 kalau muka orang tu mmg jenis takde masalah memang la tak heran punya kalau produk2 kecantikan ni.

Tapi bagi org yg mukanya mmg bermasalah pencarian produk yang sesuai untuk kulit ni memang tak pernah berakhir (saya bercakap tentang diri sendiri..haha).

Kalau kulit macam saya ni dah bermacam2 produk saya cuba dari produk local yang lain, ubat2 dari farmasi ,ikut tips dari kawan sedara mara bagai , jumpa doktor macam2 dah cuba malahan tatau la dah berapa banyak duit spend untuk muka ni.

Tapi hasilnya tidak memuaskan malahan kulit muka jadi dull dan warna tak sekata sana sini, kulit kering dll. Sampai saya cuba produk ni ofismate suruh cuba..mula2 macam biasa takut kulit jadi lebih teruk, mengelupas, takut chemical banyak dan macam2 lagi alasan .

Tapi sebab saya tgk dia takde hidroquinon yg glamer tu and sebab adik saya yang kerja kementerian kesihatan sahkan kelulusan KKM tu saya pun cuba.

Saya beli trial pack tahan dalam sebulan gitu..dalam 2 minggu saya nampak kesannya..takdela jadi cantik macam dalam iklan tu tapi nampakla perubahan positif..kulit muka tak kering lagi, kulit cerah tapi tak mengelupas dan takde side effects yg negatif. Oleh sebab itu la saya yakin nak recommend pada org lain untuk guna produk ni . 

secara amnya produk ni akan:
  • Meningkatkan metabolisma kulit dengan penjanaan sel-sel baru, merencatkan proses penuaan, mengurangkan garis-garis halus, menambahkan ketegangan kulit dan mengekalkan kelembapan semulajadi agar kelihatan muda sentiasa.
  • Sesuai utk semua jenis kulit dan semua jantina.
  • Tidak menyebabkan kulit menjadi nipis.
  • TIDAK mengandungi HIDROQUINON (racun berjadual yang boleh menyebabkan pigmentasi dan risiko kanser kulit)
  • DILULUSKAN oleh KKM (nombor KKM : KKM NOT 101102420K)
  • Mempunyai sijil HALAL

pengedar-as-beauty

Set As Beauty 3 in 1

Jadi bagi yang berminat, setiap set As Beauty mengandungi:-
  • Vitamin E Soap (menghilangkan sel-sel mati dan kesan parut pada kulit wajah),
  • Day Cream (menghaluskan kulit dan bertindak sbg krim pelindung UV)
  • Night Cream (membuang sel-sel mati, noda hitam, parut jerawat, memutih, menggebu dan menghaluskan kulit wajah)
(WM - RM120.00 / EM - RM125.00 tidak termasuk harga pos)
(Trial pack: WM - 50.00 / EM - 55.00 tidak termasuk harga pos)
Promosi harga: 3 pek besar pada harga RM95.00 (sehingga 1 disember 2013)


Cara penggunaan Produk AS Beauty 3 in 1

  • Vitamin E Soap - cuci muka sekurang-kurangnya dua kali sehari .
  • Day Cream - di gunakan pada siang hari sebagai alas bedak/melindungi dari sinaran cahaya UV
  • Night Cream - di gunakan pada malam hariuntuk merawat wajah
*krim tak payah sapu tebal2..sapu nipis je dah cukup.Sabun perlu disimpan dalam bekas yg tak berair,biar sabun tu dalam keadaan kering.

Faedah penggunaan As Beauty

  • Mencerahkan wajah
  • Menghilangkan jeragat, jerawat dan bekas jerawat
  • Mengecilkan pori-pori dan menegangkan wajah
  • Wajah kelihatan cerah dan berseri secara semulajadi
  • Menghilangkan kekusaman wajah dan kulit yang tidak sekata.
Testimoni pengguna lain

produk-as-beauty

maklumat-pengguna-as-beauty



Kami merupakan pengedar as beauty online.

Bagi pertanyaan lanjut atau yang berminat untuk mendapatkan produk As Beauty untuk kegunaan sendiri atau secara borong boleh menghubungi wakil kedaimysa 012-2493487 (Pn.Azlina) atau hantar email ke kedaimysa@gmail.com.

Pengedar juga dialu-alukan.






Maklumat Produk keluaran As Beauty : Klik sini
Cara penggunaan produk As Beauty : Klik Sini
Pembelian : Klik Sini
Previous
Next Post »

14 comments

Write comments
KedaiMysa
AUTHOR
May 31, 2012 at 12:29 PM delete

thanks for your support..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
July 28, 2012 at 6:23 PM delete

apa beza sabun vitamin e dgn sabun vitamin c?

Reply
avatar
kedai mysa
AUTHOR
August 27, 2012 at 4:30 PM delete

sabun vitamin e digunakan untuk merawat muka.

sabun vitamin c pula digunakan untuk melembapkan kulit.

sesiapa yang mengalami masaalah kulit kering bolehlah menggunakan sabun vitamin c

Reply
avatar
Diwi Eruni
AUTHOR
November 23, 2012 at 4:58 PM delete

Jangan takut nak guna krim.tak semua krim tu akan memudaratkan muka kalau kulit berminyak. Produk As Beauty ni macam produk yang saya jual juga. saya dealer di Sarawak untuk produk SF Beauty. Nak tahu lebih lanjut,singgah di blog saya.
http://jombelibelah2012.blogspot.com/

Reply
avatar
moxy part
AUTHOR
December 5, 2012 at 9:10 AM delete

hai,
sy nak tanya cam mana nak order barang ?

Reply
avatar
kedai mysa
AUTHOR
December 6, 2012 at 3:22 PM delete

hai. nak order barang boleh call/sms ke 012-2493487 (pn lina).tq

Reply
avatar
CIK IEDA
AUTHOR
June 30, 2013 at 11:54 AM delete

SALAM..sy nak tny..produk nie dri mana..??

Reply
avatar
CIK IEDA
AUTHOR
June 30, 2013 at 1:28 PM delete

salam..nak tny..AS BEAUTY nie cawangan nya da kat mana ye..??

Reply
avatar
azimah banu
AUTHOR
December 8, 2013 at 4:21 PM delete

salam nk tya sblum sy guna produk dri o9 mmg hampeh mula2 okey tp bila dh sebulan lbh muka sy naik jerawat n allergic skrg jerawat dh kurang pas sy bli ubat dr farmasi tp leh nmpk bekas jerawat dri dekat mmg hancur muka sy sblm ni x nah jd cm ni n nk tya produk as sesuai tak tuk muka sya,

Reply
avatar
azimah banu
AUTHOR
December 8, 2013 at 4:22 PM delete

kalau tuk kulit allergic sesuai tk guna as beauty.

Reply
avatar
e majalah2u
AUTHOR
February 1, 2016 at 10:51 PM delete

stok ada lagi macam biasa.call/sms/whatsapp 012-2493487

Reply
avatar